Despre noi

Print

      Infiintata in anul 1997, compania II « S.URITU » a evoluat intr-un ritm rapid, intr-un mediu puternic competitiv. Acest lucru a fost posibil datorita perseverentei de a activa intr-un domeniu de activitate deloc favorizat – agricultura, precum si increderii in viitorul de succes al firmei.


      Toate aceste lucruri au necesitat multa munca, o echipa bine sudata, selectarea furnizorilor pe principiul performantei acestora, gasirea de noi cai de optimizare a costurilor, in paralel cu creşterea gradului de satisfacţie a clienţilor prin raportul calitate/ pret, instruirea continua a personalului, aplicarea tehnologiilor moderne, castigarea unui sentiment de incredere din partea partenerilor.
     

Activitatea firmei noastre are mai multe directii :

 

 Aceste activitati sunt sustinute de parteneriatele durabile cu institutii de cercetare precum si cu intreprinderi de prelucrare a produselor agricole din Republica Moldova, cat si de peste hotare.

  

II « S.URITU » se afla intr-o permanenta evolutie, proces realizat prin generarea si pastrarea unui sentiment de incredere, respect şi stabilitate in cadrul relaţiilor parteneriale de afaceri; imbunatatirea continua a produselor si serviciilor noastre prin îndeplinirea sau chiar anticiparea nevoilor clientilor; instruirea si motivarea personala a fiecarui angajat; largirea gamei de produse oferite precum si asigurarea controlului permanent a calitatii produselor si serviciilor oferite.